> Νέα


23/6/2004

Πρόσκληση σε Συνάντηση για την 1η Εγκύκλιο για την κατάρτιση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης 2007-2013

Στα πλαίσια των διαδικασιών σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2007-2013 και της προετοιμασίας για την κατάρτιση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης, σας καλώ να συμμετάσχετε σε Συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2004 στην Αθήνα, στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, στο Μοσχάτο (στάση ΗΣΑΠ Καλλιθέα), οδός Χανδρή 1 και Θεσσαλονίκης.

Βασικό αντικείμενο της Συνάντησης είναι η συζήτηση, επί της 1ης Εγκυκλίου για την κατάρτιση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης ως προς τις διαδικασίες κατάρτισης καθώς και ως προς τις βασικές αναπτυξιακές προτεραιότητες και στόχους της χώρας μας σε εθνικό, τομεακό και περιφερειακό επίπεδο.

Το Σχέδιο αυτό πρέπει να προκύψει μέσα από ένα γόνιμο διάλογο με τους πολίτες. Η αποτελεσματικότητα του κοινωνικού διαλόγου προϋποθέτει τη συμμετοχή των πιο ζωντανών δυνάμεων του πνευματικού και επιστημονικού κόσμου, των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων, της πολιτικής και των μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Οι γενικές κατευθύνσεις στρατηγικής της επόμενης προγραμματικής περιόδου πρόκειται να συζητηθούν και να «επικυρωθούν» στα πλαίσια συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2005.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα σας αποσταλούν σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή εντός των αμέσως προσεχών ημερών.

Πίνακας Αποδεκτών


Πρόσκληση (PDF)

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης: www.ggea.gr
Ενισχύσεις επενδυτικών σχεδίων από ΥΠΟΙΟ: www.ependyseis.gr
Ψάξτε για προγράμματα τώρα:
www.info3kps.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
25 Φεβρουαρίου, 2009
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση του έργου: «Ανάδειξη συμβούλου υποστήριξης για θέματα που αφορούν το ΟΠΣ για το έτος 2009»(Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 12/3/2009).
10 Φεβρουαρίου, 2009
Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
26 Ιανουαρίου, 2009
Αποπληρωμή Δημόσιας Επιχορήγησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
15 Ιανουαρίου, 2009
Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης
2 Ιανουαρίου, 2009
Σύσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου για την πορεία υλοποίησης του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013
Δείτε όλα τα νέα