> Νέα


1/15/2009

Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης

Ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Δρόσος υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου. Ο Υπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση που του είχε υποβληθεί και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δρόσο για το έργο του και ειδικότερα για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχή ολοκλήρωση του Γ' ΚΠΣ και την ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ 2007-2013. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανασίου: «Θεωρώ ότι με τον κ. Δρόσο δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα, στη διάρκεια του οποίου απέδειξε, όχι μια αλλά πολλές φορές, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά του. Θέλω λοιπόν προσωπικά να τον ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος.

Δελτίο Τύπου

Βιογραφικό νέου Γ.Γ.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης: www.ggea.gr
Ενισχύσεις επενδυτικών σχεδίων από ΥΠΟΙΟ: www.ependyseis.gr
Ψάξτε για προγράμματα τώρα:
www.info3kps.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
25 Φεβρουαρίου, 2009
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση του έργου: «Ανάδειξη συμβούλου υποστήριξης για θέματα που αφορούν το ΟΠΣ για το έτος 2009»(Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 12/3/2009).
10 Φεβρουαρίου, 2009
Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
26 Ιανουαρίου, 2009
Αποπληρωμή Δημόσιας Επιχορήγησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
15 Ιανουαρίου, 2009
Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης
2 Ιανουαρίου, 2009
Σύσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου για την πορεία υλοποίησης του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013
Δείτε όλα τα νέα