> Νέα


24/11/2008

Παρουσίαση του Προϋπολογισμού του 2009

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης κατέθεσε τον Προϋπολογισμό του 2009 στη Βουλή και στη συνέχεια τον παρουσίασε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ο Υπουργός τόνισε ότι «Με τον Προϋπολογισμό του 2009 επιδιώκουμε τη στήριξη της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας και την ενίσχυση της απασχόλησης, την ενίσχυση του εισοδήματος των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας και τη συνέχιση της πολιτικής δημοσιονομικής πειθαρχίας με τη μείωση των ελλειμμάτων. Η πολιτική που ακολουθούμε αποτελεί την καλύτερη δυνατή απάντηση στο πλαίσιο της δύσκολης διεθνούς κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Στο δίλημμα υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα, εμείς επιλέγουμε το δύσκολο δρόμο της υπευθυνότητας. Με την πολιτική αυτή διασφαλίζονται τα συμφέροντα των πολιτών και της χώρας. Είναι πολιτική ευθύνης, πολιτική προοπτικής».

Περισσότερα


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης: www.ggea.gr
Ενισχύσεις επενδυτικών σχεδίων από ΥΠΟΙΟ: www.ependyseis.gr
Ψάξτε για προγράμματα τώρα:
www.info3kps.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
25 Φεβρουαρίου, 2009
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση του έργου: «Ανάδειξη συμβούλου υποστήριξης για θέματα που αφορούν το ΟΠΣ για το έτος 2009»(Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 12/3/2009).
10 Φεβρουαρίου, 2009
Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
26 Ιανουαρίου, 2009
Αποπληρωμή Δημόσιας Επιχορήγησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
15 Ιανουαρίου, 2009
Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης
2 Ιανουαρίου, 2009
Σύσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου για την πορεία υλοποίησης του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013
Δείτε όλα τα νέα