> Νέα


18/11/2008

Δήλωση για το Ειδικό Πλαίσιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης των πυρόπληκτων περιοχών

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια δήλωσης του για το Ειδικό Πλαίσιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης των περιοχών της χώρας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007 τόνισε ότι «Το Πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει δράσεις συνολικού ύψους 2 δισεκατομμυρίων 230 εκατομμυρίων ευρώ από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Έχει ως στόχο τη στήριξη των πληγεισών περιοχών, με τη δημιουργία όλων των προϋποθέσεων για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους ανασυγκρότηση, την ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πληθυσμού. Το Ειδικό Πλαίσιο έχει διαπεριφερειακό και διανομαρχιακό χαρακτήρα και περιλαμβάνει τόσο δράσεις που άρχισαν να υλοποιούνται αμέσως μετά την εκδήλωση των καταστροφικών πυρκαγιών, όσο και νέες δράσεις με βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο χαρακτήρα».

Περισσότερα


Σχετικός πίνακας


ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης: www.ggea.gr
Ενισχύσεις επενδυτικών σχεδίων από ΥΠΟΙΟ: www.ependyseis.gr
Ψάξτε για προγράμματα τώρα:
www.info3kps.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
25 Φεβρουαρίου, 2009
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση του έργου: «Ανάδειξη συμβούλου υποστήριξης για θέματα που αφορούν το ΟΠΣ για το έτος 2009»(Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 12/3/2009).
10 Φεβρουαρίου, 2009
Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
26 Ιανουαρίου, 2009
Αποπληρωμή Δημόσιας Επιχορήγησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
15 Ιανουαρίου, 2009
Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης
2 Ιανουαρίου, 2009
Σύσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου για την πορεία υλοποίησης του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013
Δείτε όλα τα νέα