> Νέα


8/9/2008

Ημερίδα με θέμα «Οικονομική Ολοκλήρωση για την Νοτιοανατολική Ευρώπη»

Στο πλαίσιο σημαντικής πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Ελλάδα μέσω του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με σκοπό την εξεύρεση τρόπων για την επιτάχυνση της διαδικασίας της οικονομικής ολοκλήρωσης και της οικονομικής ανάπτυξης των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στην ημερίδα συμμετείχαν υπουργοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Σλοβενίας καθώς και η αρμόδια Επίτροπος για τη Περιφερειακή Πολιτική κ. Danuta Hubner η οποία ήταν η κύρια ομιλήτρια στην ημερίδα. Ο κ. Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι «Στην προσπάθεια των χωρών μας για πρόοδο και ευημερία, ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι καθοριστικός. Με τα κονδύλια που διαθέτει προωθεί δραστικά την ανάπτυξη της περιοχής και τον μετασχηματισμό της σε έναν ενιαίο οικονομικό χώρο».


Ομιλία Γ.Αλογοσκούφη


Ομιλία Γ.Παπαθανασίου


Δηλώσεις Αλογοσκούφη-Hubner


Συμφωνία με Ταμείο Αλληλεγγύης ΕΕ


Φωτογραφίες: 1, 2, 3, 4, 5.ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης: www.ggea.gr
Ενισχύσεις επενδυτικών σχεδίων από ΥΠΟΙΟ: www.ependyseis.gr
Ψάξτε για προγράμματα τώρα:
www.info3kps.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
25 Φεβρουαρίου, 2009
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση του έργου: «Ανάδειξη συμβούλου υποστήριξης για θέματα που αφορούν το ΟΠΣ για το έτος 2009»(Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 12/3/2009).
10 Φεβρουαρίου, 2009
Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
26 Ιανουαρίου, 2009
Αποπληρωμή Δημόσιας Επιχορήγησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
15 Ιανουαρίου, 2009
Νέος Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης
2 Ιανουαρίου, 2009
Σύσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου για την πορεία υλοποίησης του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013
Δείτε όλα τα νέα